Koleksi 3D Wallpaper Rumah Yang Nampak Real Dan Mencantikkan Ruang

Assalamualaikum & Hi!

Koleksi 3D Wallpaper Rumah


Dekorasi rumah yang cantik, susun atur perabot, hiasan dalaman dan wallpaper mahupun warna cat yang kemas pada sesebuah rumah merupakan antara aspek penting untuk menjadikan ruang di dalam rumah nampak kemas, cantik dan luas serta sedap mata memandang. 


Secara asasnya sudah tentulah wallpaper juga memainkan peranan penting. Oleh itu ingin saya kongsikan koleksi gambar 3D wallpaper / kertas dinding-kertas dinding yang menjadikan ruang di sesebuah rumah itu tampak lain dari yang lain. Bukan sahaja sesedap mata memandang, malah ada juga yang membuatkan kita seolah-olah berada di fantasi. 




Koleksi 3D Wallpaper Rumah Yang Nampak Real Dan Menyerikan Ruang



Indahnya ruang diserikan dengan flora dan fauna

Alahai memang inlove nya . Selalu berangan-angan nak tidur atas awan. Ada cara rupanya!


Sesedap mata memandang

Indah bunga-bungaan yang kembang mekar

So comfortable that makes me wanna sleep

Menarik!

Seolah-olah berada di fantasi , dunia romantik yang lain.


Okay masa 1st time tengok macam eh ni kat luar rumah ke takda dinding ke apa? hahaks.



Jadi apa pendapat anda? Cantik? Teringin nak letak dekat dinding-dinding di rumah anda?  Atau terlalu extreme? Haha. Apapun memasing ada citarasa sendiri kan ;D So far it suits my taste. kehkeh. 


Okay setakat ini sahaja. Bubye!



credit : Arts and craft

Koleksi 3D Wallpaper Rumah Yang Nampak Real Dan Mencantikkan Ruang Koleksi 3D Wallpaper Rumah Yang Nampak Real Dan Mencantikkan Ruang Reviewed by nadhie wueen on October 15, 2017 Rating: 5

6 comments:

  1. teringin nak pasang wallpaper 3D. cantik2. tapi encik suami kurang berkenan plak. huhu

    ReplyDelete
  2. WAH WALLPAPER YG SGT MENARIK TU

    ReplyDelete
  3. wahh dah macam real... yag katil tu nampak sangat dah macam dok di awan -awangan

    ReplyDelete
  4. cantik2 wallpaper tu tapi kalau rumah kecil..alahai makin kecik la ruang nampaknya kann

    ReplyDelete
  5. Idea design 3D memang menarik dah, tapi kena sesuaikan praktikaliti dengan jenis kediaman yang diduduki. Overall memang ada daya tarikan tersendiri terutamanya untuk mereka yang gemarkan kesan 3D.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.