Keep Going

Salam Maulidur Rasul 1439H/2017

Assalamualaikum & Hi Semua!

Salam Maulidur Rasul 1439H/2017


Salam Maulidur Rasul 1439H! Di hari jumaat yang mulia ini bersempena kelahiran junjungan besar Nabi Muhammad SAW kita, jom banyak-banyak kan berselawat ke atas nya! :) Moga kita sentiasa menjadi umat yang beriman dan bertaqwa kepada Allah & Rasulnya! Amin!


Btw, buat rakan blogger dan rakan pembaca sekalian, maaf jarang update blog kebelakangan ini. Agak busy dengan kerja-kerja yang hakiki, assignment dan sebagainya. Yelah dah nak hujung tahun ni kan?  Now, pun masih diluar lagi, tengah menunggu kereta siap servis. Lama terbengkalai. Hmm.. cepat sungguh masa berlalu. Tahun depan, bertambah lagi usia kita. Moga dengan itu, keimanan & ketaqwaan kita kepadaNya juga semakin bertambah. Amin!


Dan kebetulan, bersempenaan hari kelahiran junjungan besar Nabi Muhammad SAW ini, turut. jatuh pada tarikh yang sama dengan hari kelahiran  insan paling istimewa dalam hidup saya. Yes, my ummi. Selamat hari lahir ummi! Semoga diberkati selalu, diberi kesihatan yang berpanjangan, diluaskan rezeki & diberi kejayaan dunia & akhirat. Amin!


Dan pada yang pulang ke kampung, hati-hati ya! Selamat bercuti dan moga dipermudahkan semua urusan! Amin. Okay setakat ini sahaja! Moga ketemu lagi! Babai! ^^


credit pic : courtesy of google

Comments

  1. Salam maulidur rasul wueen.
    Semoga dipermudah segala urusan kerja dan assignment.

    ReplyDelete
  2. Salam maulidur rasul juga kak. :)

    ReplyDelete
  3. salam maulidur rasul nad.. semoga dipermudahkan urusan kerja nad dunia akhirat. tu lah nak hujung tahun dahm huu sekejap sungguh masa

    ReplyDelete
  4. Salam Maulidur rasul nad. .
    ooo.. hari jadi mak ya.. Selamat hari jadi buat mak nad.. Semoga diberikan kesihatan yang baik.. :)

    ReplyDelete
  5. SALAM MAULIDUR RASUL SLMT ULNGTAHUN KELAHIRAN UMMI NADHIE MOGA DJHTRA SELALU

    ReplyDelete
  6. Salam Maulidur rasul juga buat Nad...

    ReplyDelete
  7. salam maulidur rasul nadhie.. walaupun dh lepas.. hihi

    ReplyDelete
  8. hai NW !! hee~ lama plak tak singgah sini..

    ReplyDelete

Post a Comment