Lirik Lagu Luluh - Khai Bahar

Assalamualaikum & Hi!

Lirik Lagu Luluh - Khai Bahar




Lirik Lagu Luluh - Khai Bahar



Sudah puas aku menangis lagi
Kau hadirkan mendung awan yang kelam
Namun ku kan tetap bisa bertahan


Secebis kasih yang telah kau beri
Kan ku simpan dalam memori indah
Tapi semuanya telah berakhir
Aku tersungkur menunduk meraung
Dan tiada siapa bisa merasakan
Oh sakitnya hati ini


Jika kau tak mampu memberiku senyum
Usah kau hadirkan dengan kedukaan
Oh biarlah hidupku dengan caraku


Secebis kasih yang telah kau beri
Kan ku simpan dalam memori indah
Tapi semuanya telah berakhir


Aku tersungkur menunduk meraung
Dan tiada siapa bisa merasakan
Oh sakitnya hati ini


Jika kau tak mampu memberi ku senyum
Usah kau hadirkan dengan kedukaan
Oh biarlah hidupku dengan caraku





Macam sedap lagu ni. Btw yang tengah patah hati tak yah sebok nak dengar. XD. Bak kata Deejay kat flyfm (apatah nama dia), lagu untuk yang patah hati lagu yang positif, rancak & happy2 jer. Yang ni mungkin untuk orang yang tengah dilamun cinta je kowt. ehh. haha


Comments

  1. Lagu ni kan yg masuk final muzik2 tahun ni.

    ReplyDelete
  2. ok baru tahu khai bahar ade lagu baru. hehe
    yeay yeay nnt nak dgr la

    ReplyDelete
  3. Nak kena dengar jugak lagunya. Kalau setakat baca lirik tak perasan lagu yg mana..

    ReplyDelete
  4. menarik liriknya. nanti nak cari & dengar lagu ni.

    ReplyDelete
  5. lagu apa tu nad x pernah dengar hii.tapi liriknya menarik

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum sis Nadhie

    Selamat menjamu selera


    Semoga sihat wal afiat bersama keluarga tersayang

    ReplyDelete
  7. baru kenal khai bahar. tak pernah tahu pun.. hihi

    ReplyDelete
  8. lagu favourite cik renex :) deep sgt lirk dia

    ReplyDelete
  9. Hurm... mesti peminat Khai Bahar ni.

    Tak perasanla laguni kalau baca lirik tu.

    Nak kena dengar dulu ni baru tahu ;-)

    *setelah beberapa ketika tak singgah. Tetiba template Nadhie dah bertukar ke blogspot template. Ini yang SEO friendly kan.

    ReplyDelete
  10. jemput la join sini. Ray dah bukak segmen GA

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete

Post a Comment