Keep Going

Lazada Online Revolution Sales Bermula Dari 11.11.2017 Sehingga 14.12.2017 ini

Assalamualaikum & Hi Semua!

Lazada Online Revolution Sales

11.11. 2017. Satu tarikh yang sangat cantik. Pasti ramai yang tidak melepaskan peluang untuk mengadakan majlis perkahwinan, dan begitu juga SALE!! Merata-rata online shopping yang buat SALE, tak terkecuali LAZADA Malaysia! Untuk pengetahuan anda, bersempena 11.11.2017 sehingga 14 December 2017 ini pihak Lazada akan membuat Lazada Online Revolution saless! Di mana bukan sahaja discount yang banyak yang ditawarkan, malah voucher bernilai hingga ratus ringgit! Bersempena Lazada Online Revolution Blogger Contest ini, jom ikuti sesi soal jawab bersama Lazada. Ahaks XD



SESI SOAL JAWAB BERSAMA LAZADA




1. First Produk Yang Pernah Anda Beli Di Lazada?

Tak silap dalam 3 tahun yang lalu rasanya. Time tu saya masih lagi dalam sesi 'berkenalan' dengan Lazada, dan mencari tempat untuk membeli barang secara online. Dalam masa yang sama boleh dipercayai. First produk tersebut adalah Handphone Lenovo A850 4GB berwarna putih dan screen 6". 

Ikutkan ramai yang takut nak beli gadget secara online, tetapi time tu memang ambik risiko dan serahkan kepercayaan kepada pihak Lazada. Dan yakin yang mereka akan memberi terbaik dan menjaga customer. Alhamdulillah, handphone tersebut sampai sekarang masih pakai lagi. :) Pertama kali barang sampai, of course nervous dan teruja. Dan handphone tersebut pun berada dalam kondisi yang baik dan siap ada warranty card lagi. Memang lega je rasa.



2. Jenis produk mana yang anda lebih suka membeli dalam talian?

Jenis produk yang saya suka beli secara online? Of course gadget dan barang-barang eletronik. Contoh macam pendrive, External HDD, Kamera, semua ushar online. Sebabnya senang nak tengok review, compare harga dan pilih yang terbaik.

Selain itu, benda macam susah nak cari pun suka jugak beli secara online, contoh blackhead cream, home appliance macam pembuat takoyaki, digital air fryer, periuk ajaib dan sebagainya.



3. Apa Yang Anda Suka Tentang Online Shopping?

Benda paling saya suka tentang online shopping ni sebab senang nak compare kan harga, tengok reviews, malas nak ke kedai, feeling macam dapat hadiah bila barang sampai XD , semuanya dihujung jari, menjimatkan masa, ada banyak discount dan free voucher! Siapa yang tak nak kan? Of course nak XD



4. Produk manakah yang anda beli atau anda merancang untuk membeli di Lazada semasa Lazada Online Revolution Sales?

Diantara produk yang saya merancang untuk beli adalah Russel Taylors Multifunction Hand Blender, iaitu sejenis blender yang tidak memerlukan kuasa eletrik untuk menggunakannya! Phew! Jimat eletrik wey. Multifunction pulak. Dan paling penting ada cop SIRIM!
Selain daripada digunakan untuk memasak, buat sambal belacan, budu sodap dan sebagainya, den merancang nak buat jus buah-buahan lah. Apa guna ada blender kalau tak buat jus buah kan? hihi.

Blender multifunction yang mencuri hatiku




Hishh. Memang kalau bukak je website Lazada ni, memang terliur lah dibuatnya! Lagi-lagi sekarang ni tengah ada Lazada Online Revolution Sales! Memang rambang mata dibuatnya. Sekali lagi nak ingatkan bahawa ia bermula dari 11.11.2017 ini sehinggalah 14.12.17. Jangan terlepas sudah! Okay setakat ini sahaja! Selamat bershopping & moga happy selalu XD


Wokey bye!

Comments

  1. Bestnya blender tu... boleh jimat elektrik.

    ReplyDelete
  2. seronok kalau dapat beli blander tuuu

    ReplyDelete
  3. menarik blender tu.. kena putar ngn tangan ke? zizie tak pernah lagi membeli dengan lazada..

    ReplyDelete
  4. Terjebak jugaklah hari tu ....nasiblah tak sampai Rm50 henggit

    ReplyDelete
  5. Mrs. A pun terjebak masa 11.11.2017 tu ada satu barang belum sampai lagi.

    Anyway Good luck! ya

    ReplyDelete

Post a Comment