Keep Going

Apple iPhone X Akan Mula Dijual Di Pasaran Malaysia Bermula 24 November 2017 ini

Assalamualaikum & Hi Semua!

Apple iPhone X Akan Mula Dijual Di Pasaran Malaysia Bermula 24 November ini




Annoying pulak kebelakangan ni keluar notification untuk update apps. Ingatkan ada function baru, rupanya tujuan update adalah untuk diselaraskan kesesuaiannya bagi features pada iPhone X. Mana tak annoying, dah kita pun bukan pengguna iPhone X. XD Dekat pasaran pun belum ada lagi sebelum ini.

Btw, kat sini ada peminat iPhone tak? Jika ada, ya ada berita baik buat peminat iPhone yang ingin mendapatkan iPhone X, untuk pengetahuan anda, ia akan mula berada di pasaran Malaysia pada  24 November 2017 ini.

Apple iPhone X


Bagi yang belum pasti lagi akan fungsi dan features pada iPhone X, nak tahu lebih lanjut, anda boleh merujuknya di sini iaitu link tentang Ciri-ciri terbaru pada iPhone X yang pasti membuatkan anda terkecur liur tika melihatnya. 

Untuk pengetahuan anda iPhone X 64 GB akan dijual dengan harga RM5149, manakala iPhone X 256GB pula akan dijual dengan harga RM5,899. Bagi penggila dan pengumpul iPhone, iPad dan sebagainya, haa apalagi! Sediakan poket anda okay! Dan jangan lupa datang beberapa jam lebih awal untuk menjadi orang terawal mendapatkan iPhone X!


Worait. Setakat ini sahaja! Babai!


Comments

  1. Dahsyatnyee harga dia. Haha standard iPhone memang hanya mampu dipandang dari jauh jerlaa oleh saya ni. Huahua

    ReplyDelete
  2. Siqah peminat iPhone. Tengok harga iPhone X, rasa nak nangis. Haha. Rasanya baik beli Macbook. Dahlah takde laptop sendiri lagi nie. Hihi

    ReplyDelete
  3. adoi.. ngidam terok kite ni wakkkkk.. hahahahah~ walaupun mahal, tetap ada rasa nak.. ntah bila nak dapat, belakang cite..

    ReplyDelete
  4. huu berangan la akak buat sementara waktu ni .. time mimpi jerr kleuar iphone XD

    ReplyDelete
  5. Huhuhu 5k tu...masih diluar kemampuan ki

    ReplyDelete
  6. boleh tahan harga tu sis.. ;)

    Just follow u

    https://caramelmacchiyato.blogspot.my

    ReplyDelete
  7. Good info Nadhie..
    Peminat iPhone start kumpul duit untuk iPhone X..
    Memang tak terkejar series iPhone..

    ReplyDelete
  8. I pong memang mahal

    itu pun orang beli juga

    ReplyDelete
  9. Memang xmampu la nak beli.. selalunya kalau zie xmampu nak beli henfon idaman, zie akan cari fon lain yang lebih kurang spec nya.. hehe

    ReplyDelete
  10. perghh..harganya...lebih baik gi travel ke, gi umrah ke...gadget2 ni x brp sgt....huhu..

    ReplyDelete
  11. Hi salam singgah lagi kat sini :)

    Btw jom join GA saya!

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/11/give-away-hadiah-misteri-dari-astraveler.html

    ReplyDelete
  12. nadia salah sorang pengemar Apple. Memang niat di hati nak beli iPhone X tapi Ya Allah .Harganya luluh jantung. Maybe ada rezeki lebih nadia grab iPhone 8 Plus je kot.

    ReplyDelete
  13. NwY, dear. Nadia ada anjurkan giveaway. Kalau free jemput lah join dear =)

    http://www.nadiaizzaty.com/2017/11/duck-giveaway-by-blog-nadiaizzatynia.html

    ReplyDelete
  14. Mahal nau-nau peminat iphone ok jer kot.

    Biar pape asal bergaye muahahhahaaaa....

    ReplyDelete
  15. Wahhh bkn main canggih brand Apple yang ini... harga boleh tahan juga yea

    ReplyDelete

Post a Comment