Kelebihan-Kelebihan Menyertai SushiVid Buat Blogger Dan Social Media Influencer

Assalamualaikum & Hi Semua!




Ada bermacam sebab kenapa seseorang itu berblogging. Ada yang sekadar ingin berkongsi apa yang dirasa, berkongsi pengalaman indah, pengetahuan dan sebagainya. Ada juga yang berblogging kerana minat, kerana ingin mengisi masa lapang, manakala ada juga yang promote servis, berkarya dan ada juga yang sekadar untuk menjana pendapatan bulanan. 


Okay, tidak kira apa yang kita lakukan, pasti rasa seronok kan bila tiba-tiba sesuatu yang kita buat sebagai hobi dapat membantu menjana pendapatan harian.  Kiranya takdalah kita rasa macam kita je syok sendiri buat blog ni kan? Bila dapat menjana pendapatan harian, nampaklah yang blog kita ni berhasil & ramai yang membaca, Lagi-lagi apabila client sendiri yang memilih blog kita untuk  dijadikan medium pengiklanan mereka.


Begitu juga social media influencer. Atau sesiapa sahaja yang rasa dirinya layak. Alang-alang dah femes, time ni lah boleh buat duit kan? Mula-mula teragak-agak jugak nak join SushiVID ni even banyak blogger lain yang share. Then, tup-tup nampak Kak Wani buat advertorial berkenaan SushiVID. Bila tanya, barulah segala kemusykilan terjawab. HEHE. Jadi dekat bawah ni lah antara kelebihan menyertai SushiVID.



Kelebihan-Kelebihan Menyertai SushiVid Buat Blogger Dan Social Influencer

1. Menjana Pendapatan Dalam Nilai USD. Bukan sedikit tau kerana bayaran di SushiVID menawarkan dari $50-$250. Silalah convert sendiri banyak mana boleh dapat. 
2. Peluang berkolaborasi Dengan Brand-brand/Jenama-jenama Besar
3. Dapat Product Sponsor Dan Dapat Bayaran Sekali
4. Menambah pengalaman-pengalaman berharga dan kredibiliti anda sebagai seorang blogger mahupun social influencer.
5. Memberi peluang untuk berkolaborasi dengan lebih ramai Company dan Jenama-jenama besar pada masa akan datang




Syarat-Syarat Menyertai Sangat Mudah

1. YouTubers : Hanya perlu sekurang-kurangnya 250 subscribers
2. Instagrammers : At least 2000 Followers
3. Bloggers : At least 2000 visit every month



Cara- Cara Nak Join SushiVid Mudah aje 

Tak lah susah sangat kan nak buat duit dengan sushiVid ni. :) Dan saya yakin sudah ramai blogger yang menyertainya dan paling best yang dah menjana pendapatan lumayan. Sebab tengok ramai yang share. hehe. Jeles betul rasa. So, korang rasa korang layak untuk join SushiVID ni? Nak cuba jana pendapatan sampingan? Jika korang rasa ada ciri-ciri seperti di atas , jadi layak lah untuk register dah. Senang je click je REGISTER dekat bawah ni k :)






So, macam mana menarik kan? :) 
Moga selamat menjana pendapatan sampingan dan sama-sama dimurahkan rezeki :) Amin!
Oritee.. Tqq sudi baca! :)



Comments

  1. Bagus juga jadi blogger ni kan sis Nadhie

    Senang nak cari pendapatan tambahan

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe kan. setiap benda ada pro n cons nya :)

      Delete
  2. e'in tak cukup ciri-ciri tu sume.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak perlu semua ciri. if blogger , blogger je punya ciri. youtuber, youtuber sahaja

      Delete
  3. Jom nad, sama sama jana income duit masyukkkkkkUSD HII

    ReplyDelete
    Replies
    1. tqq atas nasihat kak wani ;) hehe. jeles tgk akak dah dapat income 😋

      Delete
  4. wahh menarik baru tau pasal sushivid. thank you share info

    ReplyDelete
  5. Menarik. Kalau ada masa akan dipertimbangkan. Zaman ekonomi tak menentu sekarang ni, elok sangat ada pendapatan sampingan kan. Kalau bloggers tu, gunakan kelebihan diri untuk jana pendapatan. Good luck ya :)

    ReplyDelete
  6. thanks share info. menarik juga ni

    ReplyDelete
  7. baru nak jinak2.. tapi ada banyak criteria tak lepas lagi ngeh2..

    ReplyDelete
  8. memang bagus sushivid ni.. boleh tambah pendapatan.. :)

    ReplyDelete

Post a Comment