Wordless Wednesday #26 Short Girl Problems

Assalamualaikum & Hi!


















Mungkin ni lah masalah-masalah yang sering dihadapi oleh short girls. Korang rasa? :D


Comments

  1. Kansss...
    Mrs. A kategori tinggi tapi pernah naik kereta dengan kawan yang agak-agak short bila kat parking booth nak ambil tiket kena buka tingkap habis pastu kena keluarkan badan sikit hiks!

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam sama je problem dengan kawannya tu. hahaha. touch n go is struggle kena himpit dekat2 dengan tiang tu. hehe

      Delete
  2. Masalah kanak kanak ribena

    Boleh guna tandas untuk kanak kanak kan sis ndhie

    ReplyDelete
  3. walaupun pendek, tapi comel taw.. hihi

    ReplyDelete
  4. Heheh...comel ajer kan. Tapi terseksa gak la. HAHAH! akak paling menyampah bila nak susun tupperware atau amik tupperware yang kat dalam lemari tinggi. Adoii..kadang kita nak cepat, habis kadang tuh sumer jatuh atas lantai. Yerla, dah tak sampai satu hal, lepas tuh malas nak guna stool.

    ReplyDelete
  5. Lebih baik short daripada lelaki... tak sakit tengkuk nak tengok... hihi

    ReplyDelete

Post a Comment