iPhone Terbaru Keluaran Apple Bakal Dilancarkan Dalam Masa Terdekat?

Assalamualaikum & Hi Semua!


Gambar seperti rumour



Setelah bermacam-macam rumour keluar tentang rupa sebenar iPhone yang terbaru mereka (seperti yang pernah saya kongsikan di sini) , akhirnya pihak Tech in Asia telah mengesahkan bahawa pihak Apple bakal mengadakan live streaming tentang design terbaru dan rupa sebenar iPhone pada keluaran akan datang. 



Apple's Next Iphone Live Stream



Live streaming tersebut akan diadakan pada masa yang sama bagi seluruh dunia. So, boleh rujuk website Apple seperti link di bawah untuk melihat tarikh bagi live streaming tersebut. Jadi bagaimana agaknya rupa sebenar iPhone yang terbaru? Untuk itu click je link di bawah ini untuk menyaksikan sendiri rupa sebenar iPhone yang seterusnya ini.






date 




Soo, let's save the date okay! & see the new innovation and design of the Apple's Next iPhone!

Okay till then. bye! =)



Comments

  1. 1 am? Pergh ada yang sanggup beratur ke? huhu

    ReplyDelete
  2. Tak berapa minat gadget gadget ni....tapi kalau suami mmg suka. Bukan suka beli, suka tengok je haha

    ReplyDelete
  3. Lawa jugak iphone ni.tab asus rabia tu asyik buat hal jer.geram rasanya

    ReplyDelete
  4. kalo fikir gadget mana impian mesti cakap iphone dulu hiii

    ReplyDelete

Post a Comment