Harga Parking di Palace of The Golden Horses

Assalamualaikum & Hi Semua!


Harga Parking di Palace of The Golden Horses


Baru-baru ni saya telah menghadiri sebuah event di Palace of The Golden Horses. Macam biasa bila dah pergi event ni kan, mesti lah nak cari parking kan. Ikutkan nak je parking free tanpa dikenakan bayaran , then parking kat lobby pulak :p haha. Tapi jangan mimpi lah kowt. Staff yang jaga parking tu pun kenmain macam pengawas perpustakaan dah :'D


Okay so berapa je kan fare untuk parking di Palace of The Golden Horses ni kan? Mahal ke murah? Berbaloi ke tak? haha. So ini lah dia harga-harganya...






Harga Parking di Palace of The Golden Horses


Harga Parking di Palace of The Golden Horses


Untuk ke parking biasa / basement car park, harganya adalah RM8 /day. Manakala untuk Vallet Parking, harganya adalah RM20/day. Standard lah kan vallet parking harga camtu, tapi parking biasa tu mahal jugaklah lagi-lagi kalau kita park sekejap je. 


Dekat Level LG siap ada sebahagian car park yang di khaskan untuk wanita dan kedudukannya juga berdekatan dengan lif. Tapi standard lah kan , even kat situ terang-terang tulis untuk "Women" dan logo girl with skirt besar-besar, still men with no manner akan parking jugak dekat situ :( So far yang aku perasan, mereka orang luar. Harap orang kita takdalah buat camtu.


Pada sesiapa yang sesekali datang function dekat sini dan malas nak bayar parking, boleh je parking dekat luar kawasan hotel. Takda lah jauh sangat dan nampak okay je luar tu. So, okaylah setakat ini sahaja. Moga ketemu lagi!




Comments

  1. Boleh tahan juga harga parkingnya... kena masukkan sekali caj event ni... hihi

    ReplyDelete
  2. haiii jenjalan sini dan follow here :D #339

    ReplyDelete
  3. Kalau setakat pergi sekejap rasa mahal harga tu. Tp kalau ada sehari suntuk event memang berbaloi lah byr kan.

    ReplyDelete
  4. Yelah kan kalau parking sekejap kena bayar mahal mmglah tak berbaloi. Bila fikir balik, nama pun hotel 5 bintangkan, mana ada yg murah.
    Kadang kadang terfikir, ramai ke orang yg duduk kat Golden Horses ni,bilik punyalah banyak

    ReplyDelete
  5. tak pernah lagi nak pi hotel 5 bintang, hahaha, so kalau dah hotel 5 bintang mesti harga parking pun ala 5 bintang, hmm I bukan orang have-have, hehe

    NEEZA | Malaysia Lifestyle Blogger

    ReplyDelete

Post a Comment