Friday, 28 April 2017

Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist!

Assalamualaikum & Hi!



(Click banner untuk join)


Sebelum April melabuhkan tirainya, cepat-cepat kena join segmen Seorang Syed ni. Time ni baru terperasan bloglist kat blog sendiri hilang. Adess frust je rasa. Sobs. Apapun, pada siapa yang nak sertai segmen bloglist seorang syed ni boleh la ikut syarat-syarat macam dekat bawah ni k!





Syarat-syarat untuk sertai segmen "Seorang Syed Nak Bloglist!"

1. Anda haruslah mempunyai blog yang aktif  - Done

2. Follow blog  Seorang Syed  - Done

3. Follow Google+ Seorang Syed  - Done

4. Buat satu entry di blog anda bertajuk "Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist!" - Done

5. Nyatakan kenapa anda mahu berada di dalam bloglist Seorang Syed dan tulis short review tentang blog Seorang Syed (kalau nak tulis panjang pun no hal)

6. Jangan lupa letak banner segmen aku di atas dan back link kepada blog ini

7. Comment entry penyertaan 



Short Review : Syed ni merupakan seorang blogger dan juga bakal guru yang akan bertugas tak lama lagi. Wish you good luck! Semoga berjaya mendidik anak bangsa menjadi orang yang berguna kepada bangsa dan Negara! :) And suka jenguk bila Syed selalu share info-info bermanfaat dan sebagainya.



Okay  kenapa nak duduk dalam bloglist Syed? Of course lah kan supaya senang lah kan aktiviti terjah menerjah blog ni dilakukan, ziarah menziarahi antara satu sama lain. Paling penting boleh la generate traffic kowt bila ada pengunjung blog Syed berkenan tengok tajuk entri blog kami ni. tsk. So, siapa yang tak nak kan? hihi.


So, pada yang belum join mehlah join reramai sebelum tarikh tutup 30 April ni. Hokeyy, babai!

7 comments:

  1. Terima kasih sudi join segmen syed ni dan terima kasih juga kerana review blog syed secara ringkas! hehehe. All the best nadhie! :)

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen.. gut luck.. :)

    ReplyDelete
  3. Good luck , Nadhie! :) Blog Syed ramai pengunjung kan. Hebat betul dia :D

    ReplyDelete
  4. Aritu nak join, rupanya dah tamat 😂

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum,

    blogwalking dari segmen yang sama

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/04/segmen-seorang-syed-nak-bloglist.html

    done follow #317

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...